Nyt

Månedlig Skomager aften

Som noget nyt og socialt vil billard klubben afholde skomager aften en gang om måneden med start Januar der vil være præmier til de bedste Kim og Søren vil stå for arrangementet dato vil blive meldt ud i god tid så vær obs når der bliver lagt tilmeldings liste i klubben vi kan Max være 10 deltagere så det er først til mølle princippet er tilmeldings listen fyldt ud vil man have første ret til næste skomager aften

Husk Coronaregler

Reparation af billarder

Hvad skal der laves:

Bord 1+2 nye bander og klæder samt udskiftning af defekte bolte

Bord 3+4+5 nye klæder

Hvilken type klæde der lægges på, er vi ved at stemme om.

Hvornår:

Den 18. august kommer Søgaard og skifter klæder på bord 3+4+5 samt adskiller bord 1+2. Banderne på bord 1+2 tages med til Søgaards værksted.

Senest 26. August kommer Søgaard og monterer bord 1+2 inklusiv nye klæder.

Det betyder at der ikke kan spilles på bord 1+2 i den mellemliggende periode.
Vær opmærksom på at der måske skal flyttes turneringskampe.

%MCEPASTEBIN%

Næste skomagerturnering kommer vi med når vi kan.

Ønsker du Instruktion så skriv dig på listen på opslagstavlen. Vi har nu 4 dygtige instruktører, der tager sig af det. Hovedsaglig på tirsdage.

OBS: Ny dato: Vi har 50 års jubilæumsfest den 12. juni 2021. Vi holder et brag af en fest for medlemmer med påhæng, prisen vil være så alle kan deltage. Forhåndstilmelding på opslagstavlen bedes I skrive jer på. Bindende tilmelding vil komme ca. 1/4 2021. Vi vil løbende opdatere med nyheder, når vi kommer nærmere. Musikken er bestilt.